Kerry Warn

Kerry is geboren in Australië en verhuisde in de jaren '70 naar Londen. Sindsdien heeft hij een internationale reputatie opgebouwd die slechts voor weinig andere haarstylisten is weggelegd.

Hij heeft honderden stylings verzorgd voor Amerikaanse en Britse tijdschriftencovers, waaronder Vogue, Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Interview, Rolling Stone, en Glamour. Hij staat in voor de kapsels die te zien zijn op de catwalks in Parijs, Milaan, New York en Londen en voor vele exclusieve reclamecampagnes van onder andere Prada, Chanel, Ungaro en The Gap.

Kerry doet de haarstyling van beroemdheden als Tom Cruise, Sophia Loren, Sharon Stone, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Kate Moss, Naomi Campbell, Christy Turlington, Kirsten Dunst, Heidi Klum, Isabella Rossellini, Kevin Costner en Clint Eastwood.

Vandaag is Kerry Warn een onmisbare kracht geworden op filmsets. Hij werkt heel nauw samen met Nicole Kidman en heeft de kapsels gecreëerd voor veel van haar bekendste films zoals Eyes Wide Shut, The Others, The Hours, The Interpreter en de film van Baz Luhrman, Australia.

In 1991 trad Kerry Warn toe tot het prestigieuze editorial team van de John Frieda® Collection. Hij heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van een aantal producten, waaronder de Radiant Red® productlijn. Binnen de John Frieda® groep is Kerry de expert op het gebied van "rood" haar. Maar, voegt hij er rustig en als een gentleman aan toe, hij werkt graag met alle haarkleuren en texturen.

Achter de schermen

Root Titel

KERRY’S ZWOELE ZOMERTRENDS

Haal de toupeerkammen en de haarspelden boven. Van veerkrachtige krullen en bohemienachtige vlechten tot warrige maar o zo stijlvolle golven: dit zijn maar enkele van Kerry’s favoriete looks voor de zomer.

Lees meer
Frizz-Ease Titel

VAN DOWN UNDER NAAR DE ABSOLUTE TOP

Het is een lange weg van het kleine stadje Mt. Barker in West-Australië naar de top van internationaal succes. Lees hier alles over Kerry’s verbazingwekkende carrièreverloop.

Lees meer